18.1.08

Tietoa kreikan opetuksesta ja tenttimisestä

Kreikan opetus on taas käynnistynyt joulutauon jälkeen. Haluan siksi tiedottaa muutamasta asiasta.

Opinto-oppaassa on tiedotettu keväällä kokoontuvasta kreikan "tukiopetusryhmästä". Ryhmä on valitettavasti jouduttu peruuttamaan, sillä siihen ilmoittautui vain kolme opiskelijaa. Laitoksen on nyt pohdittava, oliko vika tiedottamisessa vai siinä, ettei tällaiselle ryhmälle todellakaan ollut tarvetta. Ryhmän ideana oli tarjota apua sellaisille opiskelijoille, jotka ovat motivoituneita oppimaan mutta kokevat kreikan oppimisen vaikeana ja kaipaavat erityistä tukea opiskeluun.

Kurssin tilalle tarjoamme pienimuotoisempaa tukiopetusta. TT Niko Huttunen pitää kaksi kahden tunnin kertaus- ja tukiopetusistuntoa ma 25.2. klo 14-16 ja 10.3. klo 14-16 (A7 ls 6) ennen kolmatta välikertausta ja yhden kahden tunnin istunnon ma 28.4. klo 14-16 (A7 ls 6) ennen loppukertausta. Ks. tarkempi mainos Kamussa.

Minulle on tullut jonkin verran kysymyksiä kreikan rästikertausmahdollisuuksista. Jokaiseen kreikan kertaukseen on kaksi tenttimahdollisuutta, varsinainen kertaus ja rästikertaus (ks. opinto-opas). Tämän lisäksi minkä tahansa kertauksen voi suorittaa elokuun kesätentissä. Sitten mahdollisuudet on käytetty.

Jos olet jättänyt varsinaisen tenttikerran käyttämättä, sinulla on jäljellä rästikertaus -- ja kesätentti, mutta en suosittele kreikan jättämistä niin pitkälle. Sairaus- ja muut force majeure -tapaukset käsitellään tietenkin erikseen. Sellaisen sattuessa on syytä ottaa yhteyttä omaan opettajaan.

0 Comments:

Lähetä kommentti

<< Home