11.11.07

Eksegeetit San Diegoon

Society of Biblical Literature kokoontuu 17.-20.11. San Diegossa, Yhdysvalloissa. Kyse on raamatuntutkijoiden suurimmasta tapahtumasta, johon osallistuu tuhansittain tutkijoita, opiskelijoita ja kustantajien edustajia. Samassa yhteydessä kokoontuu myös American Academy of Religion -järjestö, joka kokoaa suojiinsa uskonnon ja teologian tutkijoita.

Melkoinen määrä eksegetiikan laitoksen opettajia ja tutkijoita osallistuu tänä vuonna SBL:n kokoukseen, samoin paljon muutakin teologisen tiedekunnan väkeä. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että osa vastaanotoista on ajalla 15.11.-22.11. peruutettu. Luentoja pitävät sijaiset tai sitten ne on kokonaan peruutettu. Kannattaa siis tarkistaa mitä tapahtuu niillä kursseilla, joihin tällä hetkellä osallistut. Jos olet suunnitellut meneväsi opettajan vastaanotolle tänä aikana, on viisasta tarkistaa, osallistuuko sinun opettajasi kokoukseen.

Seuraavat laitoksen opetukseen osallistuvat henkilöt matkustavat San Diegoon:
Prof. Risto Uro
Prof. Martti Nissinen
Prof. Petri Luomanen
Prof. Matti Myllykoski
Dos. Juha Pakkala
Dos. Antti Marjanen
Yo.lehtori Outi Leppä
Yo. lehtori Kirsi Valkama
Lehtori Hanne von Weissenberg

Toivomme, etteivät eksegeettien matkat vaikeuta opiskeluasi. On meidän kaikkien etu, että opettajat ovat tietoisia siitä, mitä tutkimuksen huipulla tapahtuu. Näin toteutuu yliopiston perusperiaate, jonka mukaan tutkimus ja opetus kuuluvat yhteen.

0 Comments:

Lähetä kommentti

<< Home