11.5.06

Väliaikatietoja kreikan tenttien tuloksista

Kreikan loppukertauksen siirtyminen maanantaiksi 8.5. aiheutti aikatauluongelman, jota ei osatti riittävästi ennakoida. Loppukertauksen rästikertaus on mahdollista 19.5. tiedekuntatentissä ja siihen pitäisi ilmoittautua weboodiin viimeistään tänään torstaina 11.5. En kuitenkaa saa millään korjattua tenttejä täksi päiväksi, vaan tulokset ovat aikaisintaa tiedossa huomenna perjantaina 12.5. (silloinkin todennäköisesti vasta myöhään iltapäivällä).

Mitä siis tehdä, jos epäilet että tentti ei mennyt läpi ja haluaisit yrittää loppukertausta 19.5. tiedekuntatentissä? Ehdotukseni on että ilmoittaudut varmuuden vuoksi, ja jos tentti menee läpi, jätät tenttiin tulematta (en ole vihainen!). Toinen mahdollisuus on että lähetät minulle meiliä. Yritän tarkkailla postiani ja antaa väliaikatietoja. Jollei tämä kuitenkaan onnistu, menettele ensimmäisen vaihtoehdon mukaan.

Ensimmäisen loppukertauspäivän (3.5.) tentit on tarkistettu ja tulokset eksegetiikan laitoksen ilmoitustaululla. Tuloksia voi myös kysyä sähköpostitse.

0 Comments:

Lähetä kommentti

<< Home