18.4.07

Kreikan loppukertauksesta

Kreikan loppukertaus lähestyy. Se pidetään päärakennuksen luentosalissa 1 keskiviikkona 25.4. klo 9-12 (huom. aika). Kertausalueena ovat Markuksen evankeliumi, Paavalin kirje fippiläisille ja 1. Johanneksen kirje.

Loppukertaukseen tulee kustakin kertausalueeseen kuuluvasta UT:n kirjasta lyhyt kreikankielinen tekstikappale. Tehtävänä on kääntää teksti ja määritellä kieliopillisesti alleviivatut muodot.

Kertauksen maksimipistemäärä on 30, joista puolet tulee käännöksistä ja puolet kielioppimääritelmistä. Hyväksytty suoritus edellyttää, että käännöksistä tulee vähintään 5 pistettä ja kielioppimääritelmistä vähintään 5 pistettä. Tarvitset siis vähimmäispistemäärän MOLEMMISSA.

Loppukertauksessa voi käyttää apuneuvona Liljeqvistin sanastoa, jossa ei saa olla muita merkintöjä kuin alleviivauksia. Sanastot tarkastetaan tentin alussa.

Kolmannen välikertauksen rästiä suoritettaessa ei saa käyttää sanastoa. Mikäli suoritat sekä rästikertausta että loppukertausta, luovuta (nimellä varustettu) sanasto valvojille ennen kertauksen alkua. Saat sen takaisin palautettuasi rästikertauksen.

Kokonaisarvosana muodostuu välikertausten keskiarvon ja loppukertauksen arvosanan välisestä keskiarvosta.

Tämä sama tiedote on luettavissa myös Kamussa.

Ryhmän 4 luentojen pp-kalvot ovat pdf-muodossa kotisivullani (linkki oikealla). Kalvoja voi käyttää kieliopin kertaukseen. Niissä on myös opetuksessa läpikäytyjen Novumin kohtien sanastoa ja kielioppiselityksiä.

Jos et ole vielä alkanut lukea tenttiin, viimeiset hetket alkavat olla käsillä.

0 Comments:

Lähetä kommentti

<< Home