30.4.08

Lukuvuoden 08-09 opetustarjonta

Ensi lukuvuonna eksegetiikan laitos tarjoaa runsaasti eritasoisia kursseja: kieliä, tekstejä, käännösteoriaa, Jeesus-tutkimusta, hermeneutiikkaa, sosiaalihistoriallista ja -tieteellistä eksegetiikkaa ym. Esittelykalvot löydät laitoksen sivuilta (linkki oikealla).

24.4.08

Palautetta kreikan luennoista

Taas on se aika vuodesta jolloin kreikan opettajat pyytävät täyttämään palautelomakkeen. Palautteen antaminen on tärkeää sekä opettajalle että koko laitoksen opetuksen kehittämiselle . Uhraa siis muutama minuutti ajastasi ja täytä opettajan antaman palautelomake. Oman ryhmäni (ryhmä 2) palautelomake löytyy samasta paikkaa kuin luentojen power point -kalvotkin. Jos et ole täyttänyt sitä luennolla, voit tulostaa sen Kreikan luennot ja lisämateriaalia -linkistä (klikkaa oikeasta sivupalkista). Lomakkeen voi palauttaa postilokerooni eksegetiikan laitoksella.

20.4.08

Kreikan rästikertauksen tulokset huomenna

Toisin kuin tenttikaavakkeessa on luvattu kreikan 3. välikertauksen rästin tulokset eivät ole oman ryhmäni osalta vielä tänään 20.4. sunnuntaina (!!) laitoksen ilmoitustaululla, vaan vasta maanantaina 21.4.. Pahoittelen asiaa. Tänään on viimeinen päivä ilmoittautua lopputenttiin. Ilmoittaudu joka tapauksessa loppukertaukseen. Huomaa myös, että loppukertauksen voi suorittaa vaikka 3. rästikertaus ei olisi mennyt läpi.

9.4.08

Tiedekuntatentti 28.3

Tiedekuntatentin 28.3. tentit on arvosteltu ja tulokset eksegetiikan laitoksen ilmoitustaululla. Lukupäiväkirjoista on annettu palautetta sähköpostitse, jos spostiosoite on mainittu lukupäiväkirjassa. Ota yhteyttä jos et ole saanut palautetta.

7.4.08

Muutoksia eksegetiikan laitoksen hallinnossa

Osastosihteerimme Heidi Partio on aloittanut uudessa tehtävässä 1.4. alkaen projektihallintoyksikössä Porthaniassa. Osa laitoksen hallintotehtävistä siirtyy Heidin mukana kampuspalvelukeskukseen. Laitoksen toimistossa osastosihteerin tehtäviä hoitaa Erkki Väänänen (erkki.vaananen@helsinki.fi). Hän mm. rekisteröi opintosuoritukset.

Laitoksen toimisto on avoinnna ma, ti, ke klo 10-11.30 ja 12.30-14.00. Toimiston puhelinnumero on entinen 19122534.

Toivomme, muutokset hallinnossa saadaan toteutettua ilman suurempia ongelmia.